За Триплекс Автостъкла

За нас

Запознайте се с нашата фирма

Автостъкла Триплекс е фирма с утвърдени традиции в бранша и дългогодишна история на пазара на автомобилните стъкла, поставянето на професионално автомобилно фолио и ремонт на стъклоповдигащи механизми.
Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на признанието на своите партньори – доставчици.

Man in repair workshop washing car window during car valeting
Защо да изберете нас?

Екип от професионалисти

Разполагаме с екип от професионалисти, преминали квалификационни обучения в бранша, с придобит опит и професионализъм към поетите ангажименти.

За нас

Разполагаме с Мобилна група

С цел да улесним нашите настоящи и бъдещи клиенти, създадохме Мобилна група, която предоставя максимално и бързо обслужване, като осигурява транспорт и монтаж на автомобилни стъкла на посочено от клиента място. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на признанието на своите партньори – доставчици.

Road assistance worker near the car on the highway
Businessman Signing Contract in Car Service
Защо да изберете нас?

Коректно отношение към клиентите

Всички ние в Автостъкла Триплекс вярваме, че най – добрият клиент е добре обслуженият клиент, който открива в наше лице коректно партньорство, с професионално отношение към работата. Това е причината да държим удовлеворени нуждите на нашите клиенти в най – добрата обстановка, да работим с желание и усмивка, да ви накараме да се чувствате сигурни, спокойни и уверени в качеството на всички услуги които предлагаме.